18. marts 2011

fredag morgen- og Pippi prinsessens fødselsdag

Pernille laver modellervoks kager
ja så kom der et lag sne iaftes- æv, det lagde lige en dæmper på forårshumøret, selv om det snart smelter så er det nu 5. måned med sne i denne sæson- men jeg tænker bare, at det kunne have været meget værre- Japan- puha alle de stakkels mennesker.

Pippiprinsessen i hjemmestrikket kjole

Her  i huset holdt vi 3 timers 4 årsfødselsdag for 10 børn plus vores 2 egne, 2 personaler og mine forældre og Dennis for en uge siden. Fåre fodring (m. æbler!) , leg, pølsehorn, pizzasnegle, focaciabrød i muffins og en light lagkage med lys i. Herudover var der jordbærmillkshake(uden sukker!) og popcorn- det meste bestilt af Pernille selv. Der blev sunget og leget så det var en god dag. Pernille var glad for at vise hendes venner sit hjem selv om hun sagde at de rodede :-) (Hvor kom det citat fra ???)
 
Fødselsdagsbarnet
Ugen før havde vi besøg af min søster m familie og ugen inden var kusine Charlotte og kæreste på besøg- Josefine taler stadig om hende- så vi håber hun kommer igen :-)

Kusine Charlotte og Josefine

Ellers så har min plan med at tabe mig stået lidt standby med alle gæsterne og aftenmøder osv- men jeg siger nej tak til lækkerierne på job og holder mængderne på et fornuftigt niveau- selv om jeg både har fået chips og slik osv i de seneste 3 uger- men i onsdags viste vægten alligevel et pænt tab så jeg fik min første stjerne for at have tabt 3 kg hos WW og det gav mig rygstød til at tælle point igen og holde fast! Sådan !- selv om humøret indimellem præges af at jobbet er rutine- men fyldt med opgaver (af flereårig karakter!!!!) så holder du fast i vægttabsplanen- og morgenvægten opmuntrer til det videre arbejde !